Return Policy

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Stuur dan een mailtje naar support@guudwoman.com met daarin je ordernummer en je reden van retour vermeld.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €12 per pakket. Indien je gebruik maakt van jouw  herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Guud geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via support@guudwoman.com, maar je kan ook een andere ondubbelzinnige verklaring afgeven waarin je verklaart de overeenkomst te herroepen waarbij je gebruik kan maken van het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals bij supplementen, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Ook producten die snel bederven of met een beperkte houdbaarheid kunnen niet geretourneerd worden, voor wat betreft supplementen in het bijzonder wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken. Wanneer je jouw producten bij gebruik hebt beschadigd of geopend is dan is de retour ongeldig. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het aankoopbedrag (min retourkosten) zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald worden. Wij betalen jouw terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je  de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor jou zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Indien je een subscription hebt op onze producten kan je dit op elk moment opzeggen. 

Als het bedrag al van je rekening is gegaan zal je je subscription pas kunnen stopzetten tegen de volgende geplande betaling. We verwijzen dienaangaande naar onze Subscription Voorwaarden.

Product ruilen?

Wil je graag jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. je kan hiervoor contact opnemen met support@guudwoman.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.