We are here to make women feel guud every day

By Morgane & Jan

Toen Morgane na 10 jaar stopte met de pil, kwamen haar maandstonden maar niet terug. Ze wachtte maanden, maar er gebeurde niets. Ook kreeg ze last van hormonale acne en heftige moodswings. Ze besloot naar de dokter te gaan en kreeg de diagnose PCOS.

Deze hormonale stoornis maakt zwanger worden lastig. En hoewel veel vrouwen last hebben van PCOS, is de oorzaak ervan nog steeds niet helemaal bekend. Artsen konden Morgane dan ook niet helpen en het was een eenzame reis.

Ze schoolde zich om tot Nutrition & Fertility Expert en ontdekte dat een gezonde levensstijl in combinatie met de juiste supplementen een positieve impact hebben op je cyclus.

Na veel research en testen ontstond eindelijk Guud Woman met een eigen lijn supplementen die het beste van actieve en natuurlijke ingrediënten combineren om jouw menstruatiecyclus te verbeteren.

Guud experts

Scientific Board

Onze adviesraad, bestaande uit artsen, apothekers en gynaecologen, helpt ons om de wetenschappelijkheid van onze innovaties en advies te garanderen

Jouw partner

Wij zijn jouw partner for change, een helpende hand, een team cheerleaders die je aanmoedigt  Omdat we echt om je geven Niemand zou in het duister moeten tasten over belangrijke onderwerpen als deze!

What makes
us different?

Wij doen het licht voor je aan en hebben de antwoorden op je vragen  Wij zijn hier om je ogen te openen en je te laten zien wat er allemaal mogelijk is  Zodat je je goed, in balans, in control en levendig voelt

By women for women

Guud is een warm en inclusieve community voor al je kennis, support en supplementen  We zijn er om je te helpen, want je verdient het om je elke dag van de maand Guud te voelen  Samen staan we sterk

All we ask is... Take the step, make the leap one day, one week, one month at a time

Because every woman has the opportunity to feel Guud.
The future is understanding our hormones on a deeper level

Start chat