Voor ons is het persoonlijk!

Door Morgane & Jan - Founders Guud Woman

Toen Morgane de diagnose kreeg van PCOS konden dokters haar niet helpen. Deze hormonale stoornis maakt zwanger worden moeilijk en in haar geval had ze ook nog eens last van mood-swings en hormonale acne. Ze schoolde zich om tot Nutrition & Fertility Coach en ontdekte dat kleine veranderingen in haar levensstijl, in combinatie met de juiste supplementen, een positief effect hadden op haar cyclus en vruchtbaarheid.

Ze wist dat ze ook andere vrouwen kon helpen. Maar de supplementenindustrie is verwarrend en veel producten bevatten overbodige vulstoffen en kleurstoffen die niet effectief werken. Morgane & Jan besloten dat het anders kon en waren er dan ook van overtuigd om iets beter te maken.

Na veel onderzoek & research was Guud Woman geboren met een eigen lijn van supplementen met de beste actieve en natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze je gezondheid en menstruatiecyclus ondersteunen.

Onze supplementen

Bij Guud Woman staat authenticiteit en kwaliteit voorop. Onze supplementen worden in België geproduceerd en zijn genotificeerd. Onze formulaties zijn ontwikkeld door farmacologen en goedgekeurd door experts.

We gebruiken actieve en natuurlijke ingrediënten die goed worden opgenomen voor optimale resultaten. Bovendien maken we gebruik van vitamines en mineralen met wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsclaims.

Al onze producten zijn:

  • 100% natuurlijk
  • bevatten meer actieve en natuurlijke ingrediënten
  • zonder overbodige vulstoffen en kleurstoffen
  • zo samengesteld dat je ze alle 4 kan samen nemen zonder overdosis mogelijk

Je bent niet alleen!

Wist je dat 75% van de vrouwen haar cyclus niet begrijpt? En dat 90% op de een of andere manier last heeft van menstruatieklachten. Met Guud Woman willen we vrouwen informeren en helpen zodat ze kunnen leven volgens hun cyclus en hun klachten tot het minimum kunnen beperken. Want geloof ons de pil is niet de enige oplossing voor jouw problemen.

We zijn er voor jou!

Guud is een warm en inclusieve community voor al je kennis, support en supplementen. We zijn er om je te helpen: een groep experts die weet waar ze het over heeft. Vroedvrouwen, voedingsdeskundigen, hormoon coaches en seksuele gezondheidsexperts die al je vragen kunnen beantwoorden want je verdient het om je elke dag van de maand Guud te voelen.

Welkom bij Guud Woman. Je staat er niet meer alleen voor.

Wetenschappelijke adviesraad

Onze adviesraad, bestaande uit artsen, apothekers en gynaecologen, helpt ons om de wetenschappelijkheid van onze innovaties en advies te garanderen.

Guud experts

Neem die eerste stap…

Want elke vrouw kan zich Guud voelen, jij ook.

Chat nu met ons