Revue par

Uwe Porters - Mid-wife / Pregnancy & Postpartum Expert

Back

Verwen jezelf met cycle-friendly cadeaus

Revue par

Uwe Porters - Mid-wife / Pregnancy & Postpartum Expert

De feestdagen? Het moment om jezelf te verwennen én om iets moois aan anderen te geven. Deze kerst kiezen wij graag voor cycle-friendly cadeaus. Yes! Cadeaus waardoor je je goed voelt, waarbij je ontstrest en waarmee je je lichaam voedt en ervoor zorgt dat de feestdagen nog mooier zijn dan dat jaar daarvoor. Wij stelden een perfecte lijst samen voor ieders wens en elk budget. Zo hoef jij hem alleen nog maar te delen met je geliefden (of te kiezen voor echte zelfliefde en ze cadeau te doen aan jezelf!). Klaar voor een lijst voor onvergetelijke feestdagen?

Bij Guud Woman omarmen we de ‘5 Gift Rule’, een cadeaulijst om ervoor te zorgen dat elk cadeau leuk en betekenisvol is en je er dus echt van geniet: je kiest een cadeau dat je wilt, nodig hebt, draagt, leest en ervaart.

Dus of je jezelf nu wilt verwennen, je wilt kleden om indruk te maken, nieuwe dingen wilt ontdekken of graag geniet van iets lekkers, wij hebben fantastische suggesties in elk van deze categorieën. Laten we van deze feestdagen een tijd van zelfzorg, zelfliefde en zelfverwennerij maken!

Verwen jezelf

Er is geen belangrijker en prachtiger persoon dan jezelf, dus verwen jezelf! Van luxueuze kleding tot prachtige tassen, huidverzorging en zelfs een onmisbaar boek van onze eigen Guud Woman oprichtster Morgane – de cadeaus uit deze lijst maken jouw feestdagen extra speciaal.

  • AllMatters: ga voor een relaxte menstruatie met menstruatieondergoed- en cups. AllMatters staat voor comfort, stijl en milieubewuste producten – niet te missen dus.
  • Kaaibags: prachtige handgemaakte tassen om alles mee te nemen wat je nodig hebt. Ook leeg mag ’ie mee, want elke tas is een kunstwerk op zich.
  • Mieke Dierckx: Mieke maakt prachtige, minimalistische, kleurrijke stijlvolle tassen en accessoires – de perfecte manier om jouw stijl te uiten.
  • Nimzu: handgemaakte minimalistische sieraden die een wat glamour toevoegen aan je dagelijkse look – ook tijdens je regels.
  • Ren Skincare via The Natural Beauty Club: voed je huid met natuurlijke en milieuvriendelijke huidverzorgingsproducten en benadruk je natuurlijke schoonheid.
  • Het Cyclus Kompas van Morgane Leten: een complete gids om je menstruatiecyclus te begrijpen en te leven volgens je cyclus. Geschreven door de and only Guud-founder.
  • Ouraring: een slimme én mooie ring om slaap en lichaamsbeweging te tracken. Het meet ook jouw basale lichaamstemperaturu ideaal om je cyclus bij te houden! 

Kleed jezelf

Wij vinden dat ieders kledingkast een feestelijke update verdient, dus we hebben de koppen bij elkaar gestoken en de perfecte kleding en lingerie uitgekozen, die stijl en comfort combineren. Of het nu gaat om zachte breisels of sexy lingerie, deze merken laten je goed voelen, tijdens de feestdagen, wanneer je je regels hebt of eigenlijk altijd!

  • Dao: ontdek deze stijlvolle, comfi en originele kleding van Dao, ontworpen om je krachtig en mooi te voelen, elke dag van de maand.
  • LN Knits: blijf warm en trendy met de zachte gebreide kleding van LN Knits. Deze duurzame ontwerpen zijn perfect voor de koude kerstavonden.
  • Ophelia Lingerie: voel je sexy met de mooie en setjes van Ophelia Lingerie.
  • Hanne Vandersteen Lingerie: ontdek prachtige lingerie die comfort en stijl combineert. Hanne’s motto? Looks like sexy lingerie, feels like a t-shirt – als dat geen goede slogan is!

Bevredig jezelf

De feestdagen zijn drukke momenten – vergeet daarom niet om intimiteit de aandacht te geven die het verdient. Deze tools en producten zijn misschien onconventionele cadeau-ideeën die je niet op het lijstje van je schoonfamilie zet, maar ze zijn perfect als je op zoek bent naar meer seksueel genot. Of je nu gaat voor een fijne solosessie of de intieme ervaring met jouw partner naar een nieuw level tilt.

  • Planeet Goesting: bekijk Planeet Goesting's aanbod voor een milieuvriendelijke benadering van intimiteit, zodat je kunt genieten van momenten van intimiteit met een zuiver geweten.
  • Jouvence door Upper at Home: Jouvence van NoireFontaine, bekend als de Belgische ‘Satisfyer op steroïden’, stimuleert je op basis van luchtdruk – volgens ontelbaar veel fans een onvergetelijke ervaring.
  • Shinn Care: Shinn Care maakt intieme verzorgingsproducten die jouw comfort en plezier vergroten.

Voed jezelf

De feestdagen zijn het perfecte moment om je lichaam te verwennen en jezelf te voeden met zalig en voedzaam eten. Hieronder vind je producten voor al je culinaire wensen en dieetbehoeften. Van keramiek voor een prachtige tafelsetting tot zalige drankjes en supplementen: deze cadeaus zijn ontworpen om je gezond én vol te houden.

  • Eleonora Ceramics: geniet van prachtig keramiek van Eleonora, ontworpen om elk gerecht een feestje te maken.
  • Guud supplementen of cadeaukaart: zet je gezondheid op één met onze Guud-supplementen om je gezondheid te ondersteunen. Als je niet weet welke vitaminen en mineralen je moet kiezen, is de Guud-cadeaubon de perfecte optie (of chat met ons, we helpen je graag!)
  • Chocolade van Meurisse: geniet van Belgische chocoladerepen en pralines voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand van wie je houdt.
  • Pukka Tea: droom weg bij een heerlijke tas thee met de beste kruiden en specerijen.
  • Oye Yaar - Kurkuma Drink Belgisch: Ken je Oye Yaar's Belgische Kurkuma Drink al? Zalig én gezond!
  • Aho Botanical: rauwe, biologische adaptogene geneeskrachtige planten en paddenstoelen in poedervorm, om je lichaam te ondersteunen. Spannend!
  • Moonchy bars: vegan biologische chocoladerepen met zaden en superfoods – ontworpen om de natuurlijke balans van je lichaam te ondersteunen.

Het seizoen van selfcare

Nu de feestdagen voor de deur staan, is het belangrijk om te onthouden dat Kerstmis een tijd is om te geven, ook aan jezelf. Onze cadeaus zijn een mooie herinnering om jezelf te voorzien van alle zelfzorg en zelfliefde die je maar nodig hebt. Want het resultaat, een gezonde, gelukkige jij is het beste cadeau.

Maar in een wereld waar we soms net iets te veel kopen, is het ook guud om te onthouden dat ervaringen ook prachtige cadeaus zijn. Of het nu gaat om een heerlijke maaltijd voor een geliefde, het delen van iets wat je zelf hebt gemaakt of gewoon tijd doorbrengen met de mensen die het belangrijkst zijn, deze gebaren van liefde en verbondenheid zijn onbetaalbaar.

Dus laten we deze kerst vieren door onszelf te verwennen, ons lichaam te voeden en de vreugde van het geven te koesteren, zowel aan anderen als aan onszelf. Wij bij Guud wensen je dagen vol liefde, zelfzorg en momenten van puur geluk. Vrolijk Kerstfeest! 🎄❤️